Meny

Connectdagen - Scaleup

Snart är det dags för en av årets största mötesplatser för nätverkande i Västsverige - Connectdagen. Temat för i år är Scaleup då vi vill lyfta Västsveriges bolag till nya höjder att växa i internationell anda. Vi hoppas att du kommer för att njuta av ett fullspäckat event med oss.

Connect Sverige region Väst bidrar med verktyg för att möjliggöra tillväxt hos den enskilda entreprenören men också regionen i stort. Tillsammans med partners från näringsliv och akademi samlar och erbjuder vi den spetskompetens, de möjligheter och det självförtroende tillväxtföretagen behöver för att skala upp sin verksamhet.

Connectdagen samlar varje år cirka 600 personer från Göteborg, Fyrbodal, Halland, Sjuhärad, Värmland och Skaraborg. Här varvas inspirerande talare, prisutdelning och förstås massor av nätverkande med resten av näringslivet i Väst. Vare sig du är investerare, partner, mentor, företag i process eller på annat sätt del av vårt stora nätverk är du varmt välkommen!

Vill du komma i kontakt med oss hör av dig till:
stina.jernhed@connectsverige.se eller +46 (0)739 41 47 59.

Evenemangsinformation

Datum: Torsdag 4 oktober
Tid: 15.30 - 18.30
Plats: Lindholmen Event & Nöjen, Anders Carlssons gata 2, 417 55 Göteborg. Hitta dit.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kostnad: Kostnadsfritt
Arrangör: Connect Sverige Region Väst 

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.