Meny

Frukostklubben och mässa 25 oktober

Temat för morgonen är årets affärskvinna. Isabella "Blondinbella" Löwengrip.

Är du redo att möta vår kanske klarast lysande stjärna i den digitala eran? Isabella Löwengrip är en av de yngsta och mest inflytelserika sociala mediepersonerna i Norden och hon arbetar ständigt för att stärka kvinnligt entreprenörskap och inspirera andra kvinnor att följa sina drömmar och visioner.
Isabellas resa börjar när hon som 14-åring flyttade hemifrån och skapade sin blogg. Som pionjär byggde hon upp det som idag är nordens största plattform med 1,5 miljoner följare världen över. Isabellas blogg kan idag läsas på fyra språk. Isabella är inte bara en förebild inom den digitala eran.Hon är en framgångsrik entreprenör och driver bland annat Sveriges snabbast växande skönhetsföretag.

Idag har hon 50 anställda och en total omsättning på 100 miljoner kronor inom de olika bolag hon är verksam i. Entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip utsågs i år till Årets Mäktigaste Näringslivskvinna. Den här morgonen kommer hon till Frukostklubben och vi får följa hennes resa från som bloggande 14-åring till att idag ha grundat ett flertal framgångsrika företag inom skönhet, mode och sociala medier som alla har en stark tillväxt och internationell marknad.

"Veckans Affärer hade utsett mig och Kerstin Hessius till Sveriges mäktigaste affärskvinna 2018. VA firade 20 år i år och ville därför ha två vinnare. Ska jag vara helt ärlig så springer jag i sådan takt att inte mycket påverkar mig under tiden, jag vill bara framåt. Men det här gjorde mig tårögd. Jag grät efter samtalet. På det personliga planet, hur jag har gått från att vara den där bloggtjejen i mångas ögon till att idag få en annan respekt för den tillväxtresa jag har sysslat med under åren. Men framför allt blev jag glad över att få vara den första kvinna som vunnit priset som är född på 90-talet som byggt mina bolag tack vare sociala medier. Det är ett pris till oss alla där ute som jobbar med våra kanaler, kan jag bli Sveriges mäktigaste näringslivskvinna från att ha gått från Blondinbella till idag kan andra unga kvinnor också det"

Varmt välkomna till Frukostklubben "Before Work"!

Evenemangsinformation

Datum: 25 oktober
Tid: 06.45 - 09.00
Plats: Halmstad Arena. Hitta dit.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kostnad: Fri prova på gång, annars gäller medlemskap.
Arrangör: Marknadsföreningen i Halland

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.