Meny

Välkommen till Styrelsecafé med temat: Att leda företag till och i förändring

Välkommen till Styrelsecafé den 22 maj med temat: Att leda företag till och i förändring. Nicolas Hassbjer, grundare av HMS Industrial Networks, tog företaget från examensarbete till en framgångssaga på börsen.

Dagen kommer att bestå av följande: Vad kan vi lära om ledarskapet och styrningen i de olika faser HMS Industrial Networks genomgått? 2013 sålde Nicolas stora delar av sitt innehav för att kunna investera i nya företag. Hur tänker han när han investerar? Han är också anlitad i många styrelser. Hur jobbar han där? Kom och lyssna och inspireras!

Vi kommer också att få träffa Jonathan Borggren, från Skillflow. Ett av de stora problemen företag har är att hitta rätt personer till företag i tillväxt. Jonathan har forskat i ämnet och utvecklat en ny matchningsteknik som han kommer att dela med sig av.

Och så får vi möjlighet att stifta bekantskap med High Five, och Sandra Johannesson som visar och berättar hur vi kan ta del av deras inspirerande inkubatorsmiljö.

Välkommen att inspireras, nätverka och byta erfarenheter!

Evenemangsinformation

Datum: Tisdagen den 22 maj
Tid: 18.00 - 21.00
Plats: HighFive, TradeCenter, andra våningen, Kristian IV:s väg 3, Halmstad. Hitta hit.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar i StyrelseAkademien, samt medlemmar i Företagarna och Connect Väst. Övriga swishar 250 kronor till 123 576 4857.
Arrangör: StyrelseAkademien

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.