Meny

Välkommen till ett seminarium i finansieringens tecken med professor Hans Landström! 

Har ni i er organisation funderingar på olika sätt att finansiera utbyggnader, investeringar, kraftiga produktionsökningar eller annat som kostar pengar och/eller kräver god likviditet? Har ni funderat på att ta in externa finansiärer eller delägare?

Hylte Näringsliv har bjudit in en forskare inom området, som på ett neutralt och opartiskt sätt kan berätta om vilket utbud som finns, för- och nackdelar med de olika alternativen, hur utbud och efterfrågan sett ut historiskt, hur det ser ut idag, samt vilka trender som är på gång.

Professor Hans Landström, är en internationellt känd forskare som under många år forskat kring finansiering av småföretag. Han har publicerat åtskilliga forskningsartiklar inom ämnet, skrivit ett 15-tal böcker samt varit med och grundat två stora forskningscentra inom entreprenörskap och finansiering vid Lunds universitet.
 
Föreläsningen beräknas ramed tar ca 1,5h därefter bjuder vi på lunch.
Antalet platser är begränsat så vi vill tipsa dig om att vara snabb med din anmälan, i annat fall senast den 23 maj. Har du någon specifik fråga till Hans som du önskar få besvarad under föreläsningen kan du notera den i din anmälan.

Evenemangsinformation

Datum: Måndag den 28 maj
Tid: 11.00 - 13.00
Plats: Torups Gästgivaregård, Torup. Hitta hit.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Kostnad: Kostnadsfritt
Arrangör: Hylte Näringsliv

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.