Meny

VM-Kick off 21 mars

Snart stundar VM i Bordtennis för lag i Halmstad Arena! Tävlingen pågår mellan 29 april och 6 maj. Uppemot 120 nationer kommer att delta och bland dem är ett flertal asiatiska delegationer, journalister och besökare. Vi räknar med 35 000 gästnätter och hotell från Båstad i söder till Varberg i norr är bokade sedan länge. Hur tar vi hand om alla gäster på bästa sätt?

De kulturella skillnaderna mellan Asien och Europa är stora och påverkar både gästernas upplevelse och besöksnäringens leveranser av service och tjänster. För att med stolthet kunna bidra med ett värdskap i världsklass bör vi därför vara medvetna om dessa skillnader och anpassa oss på bästa sätt med rätt kommunikation och bemötande.

Allt handlar ju om ge det lilla extra så att vi får nöjda gäster som vill komma tillbaka. Ta chansen att lära mer om asiatiska gäster Destination Halmstad, i samarbete med Region Halland, Visita Södra och VM-organisationen, bjuder därför in till en ”crash course” om Asien som hålls av Philip Wenzel Kyhl, expert på Kinarelaterad turism på Chinavia i Köpenhamn.

Kursen hålls på engelska och ger handfasta verktyg i er egen värdskapsprocess. Vi vänder oss i första hand till medarbetare på de hotell och restauranger som kommer att möta de asiatiska
gästerna under VM. Kom gärna med flera medarbetare för större gemensam kunskap. Men lika välkomna är turistorganisationer, volontärer, butiker, besöksmål, restauranger och boendeanläggningar som vill lära sig mer om en växande marknad.

Källa: Destination Halmstad

Evenemangsinformation

Datum: Onsdag den 21 mars
Tid: 14.00 - 18.00
Plats: Festsalen, Halmstads Teater. Hitta hit

Seminariet är kostnadsfritt och fika ingår, meddela ev allergier. Anmälan måste göras senast den 7 mars till erica.lundberg@halmstad.se