Meny

Frukostklubben & Mässa 29 mars

TEMA: TEAMWORK & NÄRINGLIVSNYHETER

Vilken färg är du? Team som har medlemmar med en blandning av olika erfarenheter och personligheter har större chans att bli framgångsrikt. Annikas Malmbergs förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning gör henne till en av Sveriges mest uppskattade talare. I en tid då många anser att vi borde varva ned och ta det lugnt säger Annika precis tvärtom. Vi anstränger oss ofta för lite och hon ger oss sedan det bränsle vi behöver för att söka upp och ta oss an nya utmaningar – såväl på jobbet som privat.

Insights Discovery bygger på pedagogiken kring fyra personlighetstyper, eldröd, skogsgrön, havsblå och solgul. Varje färg motsvarar personliga egenskaper som vi alla har olika stora portioner av. Vilka färger har du mest av och hur uppfattar du dig själv? Stämmer det med hur andra ser på dig? Vet du vilka dina styrkor är? Vet du vilka dina kollegors styrkor är?

I den här föreläsningen får ni kunskapen och verktygen för att lära känna varandras styrkor och tillsammans bli ännu bättre. Handfasta råd och verktyg som gör oss bättre på att samarbeta och presentera. Hennes föreläsningar är roliga och träffsäkra tolkningar av hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med varandra. Både hemma och på jobbet. Vi får lära oss metoder för hur vi kan identifiera våra styrkor och uttrycka vad vi behöver.
Vi får tips om hur vi kan ge feedback utan att våra relationer går i baklås. Och vi får lära oss hur man kan vända motgångar och avundsjuka till vår fördel. Genom åren har tusentals personer, team, ledare och säljare blivit inspirerade till framgång.

Annika R Malmberg är författare till böckerna:

MAKE IT WORK – En guide till fungerande relationer
TÄNDVÄTSKA – Konsten att brinna utan att brinna upp
TA SKIT! Och gör det till guld
GULDLÄGE – Så lyckas du som butikssäljare
En gedigen erfarenhet av att utmana, leda och förändra. Annika är VD för Hamilton Group, hon är både entreprenör och föreläsare. Hon var tidigare anställd på ISL – Institutet för Säljträning och Ledarutveckling där hon under tretton år coachade ledare och säljare både i Sverige och utomlands. Hon är certifierad i den pedagogiska modellen Insights Discovery som beskriver personlighetstyper genom färger. Hon har certifikat i EQI, ett verktyg för att mäta och utveckla emotionell intelligens. Hon är också medlem i ATD Association för Talant Development.

Även utanför jobbet älskar Annika utmaningar. Hon tränar och tävlar i mountainbike, terränglöpning och paddling tillsammans med sin man och kollega Johan Hamilton. Dessutom har Annika erfarenhet från teaterns värld. En erfarenhet som har gjort henne självklar, bekväm och gnistrande på scenen.

Näringlivsnyheter & Ung Företagsamhet
Den här morgonen får vi dessutom ta del av det som händer i det halländska näringslivet. Karolina Davidsson är VD på Halmstad Näringslivs AB. Även Årets Marknadsförare Ung Företagsamhet presenteras på scen och det blir en extra minimässa med elever som driver företag, Ung Företagsamhet.

Varmt välkomna till Frukostklubben "Before Work"!

OBS! Fri prova-på-gång om du inte besökt oss tidigare. Du behöver tillhöra ett företag och max 2 personer per företag. Anmälan krävs & begränsat antal platser. Medlemmar har förtur. Har du besökt oss eller varit medlem tidigare kan du inte gå som gäst utan behöver bli medlem. Nu 900 medlemmar. Ditt medlemskap gäller 1 år från den dag du blir medlem. Bli medlem!

PROGRAM HALMSTAD ARENA

06.45 Frukost, nätverkande & mässa
07.15 Canita & Karolina hälsar välkomna
07.18 Näringslivsnyheter
07.40 Huvudföreläsare Annika R Malmberg
08.25 Utlottning (du måste vara på plats för att vinna)
08.30-09.00 Mässa & tipspromenad i Piazzan (priser hämtas inom två veckor eller på Frukostklubben gången efter)

Evenemangsinformation

Datum: 29 mars
Tid: 06.45 - 09.00
Plats: Halmstads Arena
Kostnad:
Arrangör: Marknadsföreningen i Halland

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.