Meny

Frukostklubben & Mässa 1 mars

TEMA: OMVÄRLDSANALYS

Tar du med svenskt kaffe till framtiden? Alla är på väg in i det 21 århundradet. Ett århundrade som garanterat inte alls liknar det vi lämnar. Men resenärerna är av två slag, dels de som tänker utforska, utveckla och utnyttja de nya förutsättningarna. Dels de som gör sitt yttersta för att ta med sig allt gammalt de samlat på sig. Du vet, ungefär som att åka på sitt livs utlandsresa och ändå oroa sig mest för om det finns svenskt kaffe.

Hör du till den första kategorin, de som vill lära sig det nya i stället för att försvara det gamla? Då är det här något för dig. Troed Troedson spanar framåt och försöker se vad som verkligen är nytt. En roande, och oroande, föreläsning.

Huvudföreläsare är Troed Troedson som föreläser om framtid, innovation och omvärld. Han har släppt flera böcker. Den första hette "IT i skolan och gavs ut 1995, den senaste heter "Innovation" och gavs ut 2015. Från de stora mässorna och konferenserna i USA till det lilla styrelserummet på hemmaplan. I branscher som spänner från idrott i Skottland till bilindustri i Tyskland. Om ämnen från ledarskap och framtid till innovation, organisation och globalisering.

Organiserad brottslighet. Hur ser den ut och hur skyddar vi oss. Den här morgonen träffar vi även Sven Alhbin f.d. polismästare och en av landets absolut främsta kriminalpoliser. Han kommer och ger sin och Europol´s bild av den organiserade brottsligheten. Sven är även en av säkerhetsföretaget PrimeSafes seniora konsulter.

Varmt välkomna till Frukostklubben "Before Work"!

OBS! Fri prova-på-gång om du inte besökt oss tidigare. Du behöver tillhöra ett företag och max 2 personer per företag. Anmälan krävs & begränsat antal platser. Medlemmar har förtur. Har du besökt oss eller varit medlem tidigare kan du inte gå som gäst utan behöver bli medlem. Nu 900 medlemmar. Ditt medlemskap gäller 1 år från den dag du blir medlem. Bli medlem!

PROGRAM HALMSTAD ARENA

06.45 Frukost, nätverkande & mässa
07.15 Canita & Joakim hälsar välkomna
07.18 Intervju medlemmar i MiH
07.25 Organiserad brottslighet
07.40 Huvudföreläsare Troed Troedsson
08.25 Utlottning (du måste vara på plats för att vinna)
08.30-09.00 Mässa & tipspromenad i Piazzan (priser hämtas inom två veckor eller på Frukostklubben gången efter)

Evenemangsinformation

Datum: 25 januari
Tid: 06.45 - 09.00
Plats: Halmstads Arena
Kostnad:
Arrangör: Marknadsföreningen i Halland

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.