Meny

Guldmorgon 6 december.

Tema: Tänk stort! Då blir det världsklass!

Årets sista GULDMORGON gästar vi ett företag i världsklass - Eleiko Group AB – som har hela världen som sin marknad. Vi kommer också få veta mer om pingis-VM  – ett idrottsevenemang i världsklass som genomförs i Halmstad 2018. Ta vara på mingeltiden, för det är ju i möten mellan människor det sker stora saker. Det är då vi kan tänka stort. Hjärtligt välkommen!

Tid & Plats

Datum: onsdag den 6 december 
Tid: 07.30 - cirka 09.15 
Plats: Eleiko Group, Klastorpsvägen 18, Halmstad. Hitta dit.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Program - start kl 07:30

Vi börjar med en god frukost. Passa på att mingla och knyta nya kontakter.

  • Karolina Davidsson, vd på Halmstads Näringslivs AB inleder med lite näringslivsnytt.
  • Vår värd denna morgon är Eleiko Group AB och Erik Blomberg, vd. Vi får se deras nya, fina lokaler ute på Fyllinge. Det här 60-åriga företaget har utvecklats från våffeljärnstillverkare till att bli världsledande inom sin nisch. Nyligen fick de motta Årets Ekonomipris på Galan för Halmstads näringsliv. I motiveringen står bland annat ”Att resa sig ur askan, med mycket stark tillväxt i omsättning och resultat är en prestation i världsklass.” Det här är ett världsföretag att vara stolta över. Och lite extra roligt är det att vi för 10 år sedan hade en Guldmorgon hos Eleiko, i deras gamla lokaler.
  • Lag-VM i bordtennis 2018 (LIEBHERR World Team Table Tennis Championship) kommer bli det största idrottsevenemanget någonsin i Halmstads historia och det största i Sverige 2018. 144 lag från omkring 100 nationer kommer delta i mästerskapet som kommer att bevakas av 400 journalister! Boka in 29 april till 6 maj i din kalender om du vill vara med där det händer. Johnny Ewerstein, projektledare berättar mer.
  • Hur kan vi tillsammans skapa ett ännu bättre företagsklimat? Jonas Bergqvist, vd på Swedbank, bjuder på lite återkoppling från deras nyligen genomförda näringslivsdag som hade just Världsklass som en del av temat.

Anmäl dig nu (Först till kvarn):


Evenemangsinformation

Datum: Onsdag den 6 december
Tid: 07.30 - ca. 09.15
Plats: Eleiko Group, Klastorpsvägen 18, Halmstad. Hitta dit.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Det är fullbokat

E-posta till asa.elofsson@halmstad.se om du vill komma med på en reservlista.