Meny

Näringslivs och Företagsträff i Oskarström

Halmstads Näringslivs AB bjuder in samtliga företag med postadress Oskarström för en förutsättningslös diskussion/dialog. Syftet är att få fram gemensamma mål för hur vi tillsammans kan utveckla Oskarströms företagare och på så sätt bidra till att Oskarström utvecklas.

Vår vision: Halmstads Näringslivs AB verkar och arbetar för att Halmstad kommun har Sveriges bästa klimat för företag och människor.

Vår ambition är att få till ca 2-3 träffar per år med olika innehåll beroende på era frågeställningar. Vi har enbart fokus på frågor som kan bidra till att stärka, starta, driva och etablera företag och företagen i och omkring Oskarström, givetvis kan det ibland även handla om infrastrukturfrågor, yrkesutbildningsfrågor mm. Vi sitter många ggr som en företagslots och hänvisar vidare till rätt instans och till rätt person för snabb hantering.

Vid första träffen kommer vi att presentera vad HNAB gör för företagen i Halmstad kommun och hur det ser ut i näringslivet under året som gått. Vi besvarar eller tar med frågeställningarna och önskemål som kommer fram under den efterföljande dialogen med er företagare, vi behöver även få spikat datum i en årskalender, samt innehåll. Vi har möjlighet att på något möte per år ta med de funktioner i kommunen som ni önskar för att kunna ställa rätt frågor till rätt person, dessa önskemål tar vi upp i slutet på första mötet.

Plats: Kris Café, Föreningsgatan
Vi bjuder på kaffe med fralla. Ev allergier eller överkänsligheter meddelas vid anmälan
Anmälan sker till calle.lindblom@halmstad.se, 072-5882893 eller
Magdalena Petersson magda6512@gmail.com

Varmt välkomna.
Calle Lindblom och Magdalena Petersson
Halmstads Näringslivs AB

Evenemangsinformation

Datum: 1 December
Tid: 07.30 - 08.45
Plats: Kris Café, Föreningsgatan
Kostnad: Ingen
Arrangör: Halmstads Näringslivs AB

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.