Meny

StyrelseCafé onsdagen den 18 oktober hos Wespace

Hur gör man för att öka företagets affärer med eller som Business Influencer?

Influencers är vår tids nya makthavare. Det kan vara allt ifrån en oavsett bransch eller kategori, inflytelserik person eller en kändis, en politiker, en journalist, en bloggare, eller…. Ja, hur identifierar man en Influencer som kan verka positivt drivande för det egna företagets affärer? Och, hur ska man använda dem. Men kanske framförallt - hur blir man en?

Rensa kalendern den 18 oktober – då kommer VD’n för United Influencers, Linda Palmgren till Halland och gästar vårt eftermiddagscafé. Missa inte det! Du kommer att få veta hur de bästa gör för att dra nytta av Influencers, och få tips på hur du kan arbeta med, eller som, Influencer i din verksamhet.

Dessutom får du träffa Morgan Gripson, Wespace, ett helt nytt koncept för framtidens företagare med utgångspunkt i att vara ett innovativt företagshotell.

Och så har vi ett par hemliga lokal företagsgäster som berättar hur de nått framgång genom att arbeta genom samt som influencers.
 
 

Evenemangsinformation

Datum: 18 Oktober
Tid: 16.00 - 19.00
Plats: Hos Wespace, Linjegatan 2D,
302 50 Halmstad
Kostnad: Inkl lättare förtäring, 150:- för StyrelseAkademiens medlemmar samt medlemmar i Företagarna och CONNECT Väst, Halland. 350:- övriga. Betala på bg 5719-5307, eller genom att swischa avgiften till 070-594 89 54. Märk betalningen med „Café 18/10 + ditt namn."
Arrangör: Styrelseakademien

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.