Meny

Swedbanks Näringslivsdag 2017

Tema: Drömmar och världsklass

Inledning

Jonas Bergqvist, bankchef Swedbank Halmstad och moderator Michael Jacobson inleder denna spännande dag som handlar om drömmar och vikten av att våga utmana tvivel och fördomar för att förverkliga sina drömmar. Dagen handlar även om strävan och förmågan att bli riktigt bra på något – att nå världsklass.

Mer än bara drömmar om ett näringsliv i världsklass

Vi tar pulsen på det lokala näringslivet med Karolina Davidsson, VD Halmstads Näringslivs AB, i spetsen. Vi möter också en rad företagare och ledare inom olika branscher som berättar om drömmar och framgångsfaktorer för ett lokalt näringsliv i världsklass.


Från idrotten till affärslivet

Peter “Foppa” Forsberg, ishockeylegend och numera även Mästarnas mästare, berättar om sig själv och hemligheten bakom sin framgångsrika karriär, vad som utmanar honom idag som affärsman och trebarnspappa. Ett exklusivt möte med en vinnarskalle i världsklass.

Makro med Manner

Olof Manner, chef för Makroanalys på Swedbank redogör för det ekonomiska läget i världen just nu. Olof, som ingår i Dagens Industris skuggdirektion och är finansiell krönikör på Affärsvärlden, är en finansman av världsklass som vet vart räntan är på väg.

Management by mormor - ett sätt att inte krångla till det!

Lars-Johan Jarnheimer, känd från bland andra Tele2, IKEA och H&M, berättar om sina erfarenheter av
ledarskap i förändring och samarbete med några av våra allra största entreprenörer som Stenbeck och Kamprad. Genom Comviqs reklam blev han känd som en av Sveriges mest färgstarke ledare – allt tack vare mormor.


Evenemangsinformation

Datum: 171116
Tid: 11.30 - 16.30
Plats: Hotel Tylösand, Kongresshallen
Kostnad: 595 kronor per person, inkluderar lunch och eftermiddagskaffe. Medlemmar i Marknadsföreningen i Halland deltar utan kostnad, ange ditt medlemsnummer i anmälan.
När du anmäler dig ange,
Användarnamn: 20171116
Lösenord: 20171116
Arrangör: Swedbank Halmstad

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.