Meny

Frukostmöte - Härskartekniker på jobbet och i hemmet

Frukostmöte med Brian Berglund, professionell coach författare och utbildare. Med över 17 års erfarenhet av coachning, ledarskap och konflikthantering, delar han med sig av enkla och konkreta tips på hur du kan skapa en rikare vardag.

Härskartekniker förekommer överallt. Många gånger skickligt kamouflerade men nog så förödande. Problemet är att energitjuven i 9 av 10 fall är omedveten om var han eller hon gör. Med andra ord behöver vi själva bli medvetna om vad som försiggår. Risken är annars stor att vi fastnar i klorna på människor som sätter det i system att kontrollera sin omgivning. Trötthet, frustration och minskad lust är bara några av symptomen på att vi har att göra med härskartekniker.

Men det behöver givetvis inte vara så. Genom att lära dig att hantera härskartekniker blir vardagen både roligare, intressantare och mer meningsfull.

Ur föredraget:

- Dom vanligaste härskarteknikerna och hur dom fungerar.
- Vilka härskartekniker får dig på kroken?
- Vad kan du göra för att ta tillbaka kontrollen och energin?

Det är några av dom frågor du kommer att få svar på under detta föredrag. Du får konkreta verktyg som går att applicera på alla områden i livet och som är mycket användbara.


Evenemangsinformation

Datum: 6 september 2017
Tid: 07.45 - 11.00
Plats: TEK, Slottsmöllan i Halmstad
Arrangör: TEK Kompetens

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.