Meny

Frukostklubben & Mässa.
TEMA: FRAMGÅNGSATTITYDER.

Framgångsrika människor vet att framtiden bara kan mötas på ett sätt – med mod, vidöppna ögon och mesta möjliga nyfikenhet! Det handlar om att trimma sitt rörliga intellekt för att kunna acceptera och uppskatta allt nytt och spännande som händer omkring oss. Inspireras och få kunskaper om hjärnan, moderna tankestrategier och reflektioner kring våra mänskliga beteenden. Och om vikten av ett öppet och nyfiket tänkande.

I föreläsningen talar Johnny Sundin även om de senaste trenderna och de nya mönstren som kommer vara avgörande för våra framtida beteenden, affärsmöjligheter och livsstilar. Hur förhåller vi oss egentligen till allt nytt vi ständigt ställs inför? Och hur kan kreativitet och adaptivt tänkande växla ut goda beteenden och en hållbar planet? I föreläsningen ”Framtidsplaneten – och om att älska det du inte vet ännu” delar Johnny Sundin – känd för sina underhållande och interaktiva föreläsningar – med sig av erfarenheter och kunskaper kring framgångsattityder och positiv förändringsvilja. Inspirerande edutainment i en skön mix av visuell retorik, kunskap, analys och smart humor.

Varmt välkomna till Frukostklubben "Before Work"!

OBS!  Fri prova-på-gång om du inte besökt oss tidigare. Du behöver tillhöra ett företag och max 2 personer per företag. Anmälan krävs & begränsat antal platser. Har du besökt oss eller varit medlem tidigare kan du inte gå som gäst utan behöver bli medlem.

PROGRAM

06.45 Frukost, nätverkande & mässa
 07.15 Canita & Joakim hälsar välkomna
 07.18 Jan intervjuar medlemmar i MiH
 07.30 Huvudföreläsare Johnny Sundin
 08.25 Utlottning (du måste vara på plats för att vinna)
 08.30-09.00 Mässa & tipspromenad i Piazzan (priser hämtas inom två veckor eller på Frukostklubben gången efter)

Evenemangsinformation

Datum: 28 september
Tid: 06.45 - 09.00
Plats: Halmstad Arena
Arrangör: Marknadsföreningen i Halland

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.