Meny

Digitalakademins kostnadsfria kick-off och utbildningar

Digitalakademin är ett initiativ av Almi och Google, vars mål är att svenska företag ska bli bättre på att utnyttja digitaliseringens möjligheter. Genom Digitalakademin kan du som företagare lära dig hur ditt företag blir mer framgångsrikt på nätet.

Vill du lära dig hur ditt företag kan bli effektivare och mer framgångsrikt på nätet? Utveckla din verksamhet och lära dig allt om digitaliseringens möjligheter. Anmäl dig till kick-offen och utbildningarna redan idag! Utbildningen består av en Kick-Off och 4 efterföljande utbildningsträffar.

Kick-off på Hotell Tylösand 26/4

Digitalakademin inleds med en kick-off där vi gästas av inspirerande talare från Almi, Google och lokala företag så som 365id, Vårdväskan och ClearSense .
Vi pratar om betydelsen av att finnas digitalt och får lyssna till digitala case ur verkligheten.

Moderator för dagen är Camilla Björkman, affärsutvecklingschef och delägare till BreakIt. Camilla som brinner för entreprenörskap och media har bland mycket annat hunnit driva egna bolag och skrivit två böcker.

Efter Kick-off följer fyra utbildningstillfällen

Efter Kick-off följer fyra utbildningstillfällen med olika teman. Dessa genomförs av Googles certifierade partnerbyrå, ClearSense

Evenemangsinformation

Datum: 26 april
Tid: 10.00 - 12.00
Plats: Hotell Tylösand
Kostnad: Kostnadsfritt
Arrangör: ALMI & Google

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.