Meny

StyrelseCafé - Styrelsen och Ledarskapet

Nu när vi sparkar igång höstens och vårens styrelsecaféer har vi valt en liten annan inriktning än du kanske tidigare är van vid. Vi vill se till att de blir mötesplatser för både dig som vill inspireras av de som gjort resan på en nationell och internationell nivå, men också lära av andra som verkar här i Halland, som kan berätta hur de på ett bra sätt arbetar i praktiken inom de olika teman vi tar upp.

Vi kommer också att plocka in en liten del styrelsekunskap vid varje tillfälle. Och självfallet får du möjlighet att nätverka, berätta vem du är, och söka upp såna du vill ha mer av. Det kommer kort och gott att bli en mötesplats som blir en form av kombinerad inspiration och utbildning i teman som borde ligga på agendan i moderna styrelserum.

Dagens tema: Styrelsen och Ledarskapet

Huvudföreläsare: Staffan Dahlström, VD och medgrundare av HMS Industrial Networks.

HMS grundades 1988 ur ett examensarbete utvecklat av Nicolas Hassbjer, men redan 1989 kom klasskompisen från dataingenjörslinjen, Staffan Dahlström, in i företaget med ansvar för marknad och försäljning. Han har också suttit i styrelsen under de första 20 åren av verksamheten och har sedan börsintroduktionen 2008 varit dess VD sedan dess. Staffan kommer att berätta om den resa de gjort med HMS, och de olika faserna man gått igenom till det framgångsrika börsföretag man är idag med perspektivet "Styrelsen vs VD i ett börsnoterat bolag".

Du kommer också att få träffa Helena Eriksson, VD på DH Solutions, som var en av pionjärerna på IT-marknaden i Halland. Hon kommer att berätta hur man jobbat för att kunna bibehålla den position i drygt 40 år, och styrelsen roll i detta..

Evenemangsinformation

Datum: 170412
Tid: 18.00 - 21.00
Plats: HMS Industrial Networks, Stationsgatan 37, 302 50, Halmstad.
Kostnad: 350 kr inkl moms 25%, Medlemspris 150 kr inkl moms 25%
Arrangör: StyrelseAkademien Halland

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.