Meny

StyrelseCafé - Hur hållbarhet ger klirr i kassan

Nu när vi sparkar igång höstens och vårens styrelsecaféer har vi valt en liten annan inriktning än du kanske tidigare är van vid. Vi vill se till att de blir mötesplatser för både dig som vill inspireras av de som gjort resan på en nationell och internationell nivå, men också lära av andra som verkar här i Halland, som kan berätta hur de på ett bra sätt arbetar i praktiken inom de olika teman vi tar upp. Vi kommer också att plocka in en liten del styrelsekunskap vid varje tillfälle. Och självfallet får du möjlighet att nätverka, berätta vem du är, och söka upp såna du vill ha mer av. Det kommer kort och gott att bli en mötesplats som blir en form av kombinerad inspiration och utbildning i teman som borde ligga på agendan i moderna styrelserum.

Dagens tema: Hur hållbarhet ger klirr i kassan.

Starka krafter verkar för att näringslivet skall bli mer långsiktigt. Globalisering och digitalisering ställer stora krav på att vi alla höjer blicken. Det räcker inte med utveckling. Utvecklingen måste vara hållbar. Det ställer krav på nytänkande när det gäller affärsmodeller, organisationer, ekonomitänkande och - inte minst - hur vi utvecklar tekniken.
Vår huvudföreläsare, Anders Källström, är ekonomie doktor och ordförande i den av näringslivet startade tankesmedjan Sustainability Circle. Han har en bakgrund som forskare (Handelshögskolan), managementkonsult och företagsledare (Rederi AB Transatlantic, Västsvenska handelskammaren). Förbered dig för ett spännande och inspirerande möte!

Dessutom kommer du att få lyssna till och få tips från två spännande företag som har hållbarhet som sin röda tråd för att skapa lönsamhet i sina företag.
Lättare förtäring inkl alkoholfri dryck serveras.

Evenemangsinformation

Datum: 170301
Tid: 18.00 - 21.00
Plats: Sweden Hotel Continental, Halmstad.
Kostnad: 350 kr inkl moms 25%, Medlemspris 150 kr inkl moms 25%
Arrangör: StyrelseAkademien Halland

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.