Meny

Energitjänster – Ett möte mellan leverantör och beställare

Syftet med denna träff är att stimulera utveckling av energitjänster anpassade efter beställares behov. Vi ordnar ett möte mellan beställare och leverantör av energitjänster där caselösning och dialog utgör grunden i denna process.

Företagscase kommer presenteras och deltagarna får ta rollen som beställare respektive leverantör och tillsammans ta fram förslag på hur företaget kan lyckas energieffektivisera med hjälp av energitjänster. Hur kan energitjänsten anpassas efter det specifika behovet och hur kan en affärsmodell se ut för att både leverantör och beställare ska bli nöjda och lyckas gå vidare för att genomföra åtgärder? Vi avslutar med en gemensam lunch där dialogen kan fortsätta.

För leverantörer handlar denna halvdag om att få en bredare insikt i kundens behov och hur man kan utveckla affärsmodeller utifrån dessa, och för beställaren handlar det om att få föra dialog med leverantörer vilket kan ge upphov till nya tjänsteerbjudanden som bättre överensstämmer med det befintliga behovet.

Vi söker nu företag som vill figurera som case. Eventuellt står din verksamhet i en position där ni vill jobba med energifrågan på något sätt, men har fastnat på grund av att ni inte riktigt vet hur ni ska gå tillväga eller att ni inte har resurser. Om ni inte har något aktuellt problem eller frågeställning så kan caset byggas på ett redan genomfört energieffektiviseringsprojekt där caset då får handla om hur situationen såg ut före projektet. Kontakta helena.bjorkman@emcsverige.se om detta låter intressant.

Evenemangsinformation

Datum: 170131
Tid: 08.00 - 13.00
Plats: Halmstad (mer information kommer)
Arrangör: EMC tillsammans med EEF och Energimyndigheten

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.