Meny

Frukostmöte hos Bendt Bil

Tre aspekter av arbetsmiljön. Vi hjälper er att förebygga ohälsa och olycksfall i arbetet och skapa en tillfredställande arbetsmiljö. Du är välkommen till ett kostnadsfritt frukostmöte hos Bendt Bil den 2 december, 07.30-09.00. VI ankomst serveras kaffe och smörgås.

Hur får personalen en god fysisk hälsa och välmående? Hälsokonsult och grundare till Hälsoteamet företagshälsovård, Camilla Larsson, kommer att beskriva hur fysiska och ergonomiska förhållanden samt företagets stöd för personalens hälsofrämjande beteenden kan skapa friska och motiverade medarbetare i en trivsam arbetsmiljö.

Vilka risker finns med kemikalier på arbetsplatsen och hur förebygger man dessa risker? Docent Olov Norrlöw, cDoc, berättar hur den dokumentation som krävs av myndigheterna kan ordnas effektivt och hur era medarbetare ska kunna arbeta säkert med kemiska produkter.

När olyckan är framme och personal exponeras för en psykiskt belastande händelse; vad gör ni då? Mindgears Alf Ingesson Thoor, legitimerad traumapsykolog, kommer att talar om hur ett väl fungerande system för krisstöd kan hjälpa drabbades förmåga att återhämta sig till gagn för dem själva och företagets psykosociala miljö och effektivitet.

Anmäl ditt deltagande till kent.sahlgren@cdoc.se eller christer.palmqvist@cdoc.se senast 29 november.

Evenemangsinformation

Datum: 161202
Tid: 07.30 - 09.00
Plats: Bendt Bil, Kristinehedsvägen 13, Halmstad
Arrangör: Hälsoteamet Halmstad, Chemical Documentation (cDoc) & Mindgear Support & Solutions

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.