Välkommen på en träff anordnad av LRFs kommungrupp i Halmstads kommun.
"Ska Sverige, ett av världens rikaste länder, nöja sig med att servera tvivelaktiga livsmedel inom offentlig verksamhet?" Den frågan ställde sig Anita Broddesson, tidigare kostchef i Klippans kommun. Nu berättar hon hur kommunen lyckades handla mer lokal mat. Anita Broddesson har utsetts till Årets kostprofil av branschtidningen Restaurangvärlden.
Vilka hinder och möjligheter ser Halmstads kommun för ökad andel lokal mat i upphandlingen? Hur gör man som producent om man vill sälja till kommunen? Joakim Lindh från Måltidsservice och Madelene Linde från Upphandlingsenheten svarar på frågor.
Måltidsservice bjuder på enklare mat och dryck. Diskussion om hur vi går vidare – i samarbete.
Datum: 161116
Tid: 18.00
Plats: Annies gård, Haverdal
Arrangör: Högskolan i Halmstad
Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender?
Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.