Meny

Den stora matträffen

Detta är en dag för dig som arbetar inom offentliga måltider, som producent, förädlare, distributör, restauratör, kreatör eller på andra sätt är engagerad inom mat och dryck i Halland med omnejd.

Tänk om det är så att vi i Halland har potential att bli en region där det alltid bubblar och sjuder av nya gynnsamma samarbeten, en region från vilken det kommer innovativa lösningar på nya tiders förutsättningar?! Vad ska då till för att lyckas? Hur kan vi bli ännu bättre på att samarbeta mellan kommungränser och mellan företag inom olika matområden? Vi tror att vi behöver ses, ha trevligt ihop och skapa något hållbart tillsammans.

Därför arrangerar Region Halland tillsammans med Destination Falkenberg Den stora matträffen och Falkenbergs Skafferi är stolta värdar för denna dag. Här ges chans att möta och verkligen prata med nya och gamla vänner i branschen, få kunskap och konkreta verktyg att utveckla era egna verksamheter och få inspiration att göra ännu mer tillsammans.

Evenemangsinformation

Datum: 160911
Tid: 13.30 - 22.00
Plats: Strandbaden i Falkenberg
Kostnad: 535 kr exkl moms för heldag eller 295 kr exkl moms för hela programmet utan trerätters middag. Avgiften faktureras efter kalaset.
Arrangör: Region Halland & Destination Falkenberg

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.