Meny

Västsvensk EU-konferens

Den 1-2 september 2016 är det åter dags för den västsvenska EU-konferensen som vid detta tillfälle kommer att äga rum på Hotell Tylösand i Halmstad. Årets tema - Energi och klimat - Hur kan lokal och regional nivå bidra till en hållbar utveckling i EU?

Västsvensk EU-konferens är en mötesplats för regional- och lokal utveckling i Västsverige ur ett EU-perspektiv. Konferensen vänder sig till förtroendevalda, tjänstemän inom kommun, landsting eller region, företrädare av intresseorganisationer, akademi, företagare samt till de med intresse för EU och för aktuella möjligheter inom temat klimat och energi. Även de som verkar utanför Västsverige är varmt välkomna att delta på konferensen.

Under två intressanta halvdagar finns möjlighet att nätverka, diskutera och få den senaste informationen om EU:s möjligheter och utmaningar. Lyssna på flera intressanta panelsamtal med Europaparlamentariker, regionala representanter, experter och journalister. Flera programkontor kommer även att finnas på plats.

Värd för Västsvenska EU-konferensen 2016 är Halmstads kommun tillsammans med Region Halland. Övriga arrangörer är Region Värmland och Västra Götalandsregionen. Syftet med konferensen är att utbyta goda erfarenheter och information om samarbetsprojekt och möjligheter till EU-finansiering.

Program och inbjudan hittar du i högerspalten under dokument och länkar.

Obs! Sista anmälningsdagen är 1 augusti 2016.

För mer information kontakta

Lovisa Aldrin, Europa Direkt Halland
E-post: europadirekt@halmstad.se

Evenemangsinformation

Datum: 160901-160902
Plats: Hotell Tylösand
Arrangör: Halmstads kommun & Region Halland

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.