Meny

Frukostklubben & Minimässa

Tema: ledarskap - Mod att leda både dig själv och andra. Huvudföreläsare och inspiratör är Anna Iwarsson som är författare till tre nya böcker om organisationskultur, mod att leda sig själv samt plikt eller passion i ledarskapet. 

Idag blir vi mentalt utmattade. Omval är en metod som hjälper dig att må bra både på jobbet och i privatlivet genom att behålla initiativet och fokusera på rätt saker. Ett omval behöver inte leda till en stor förändring. Du gör det snarare för att ifrågasätta om du just nu tar tillvara dina förmågor på ett hållbart och hälsosamt sätt. Kanske är du faktiskt på rätt plats i livet. Då fortsätter du där du är, stärkt av den vetskapen. Å andra sidan kan omvalet bli foten i baken som utlöser en önskad förbättring. Oavsett vilket inspirerar omval dig att styra upp ditt liv, så att det du väljer känns angeläget och meningsfullt. Som bonus ökar ditt mod att leda både dig själv och andra.

Anna skriver också rapporter och hennes rapport "Sitta är det nya röka" har fått bred uppmärksamhet i media. Under åren 2000-2012 var hon generalsekreterare för Friskis&Svettis i nio länder. Idag är hon styrelseproffs med bland annat uppdrag i Riksidrottsstyrelsen.

Program

06.45 Frukost, nätverkande & minimässa i Piazzan
07.15 Joakim & Canita hälsar välkomna i A-hallen
07.20 Tim Engström & Joakim Andersson uppmärksammas för "Bästa civilekonomuppsats"
07.30 Håkan Cajander om "Digital mötesplats" där företag är viktiga samarbetspartners
07.35 Jan intervjuar två medlemmar/företag i MiH
07.40 Inspirationsföreläsning med huvudföreläsare Anna Iwarsson.
08.25 Utlottning
08.30-09.00 Minimässa & tipspromenad i Piazzan

Evenemangsinformation

Datum: 25 aug
Tid: 06.45 - 09.00
Plats: Halmstad Arena
Arrangör: Marknadsföreningen i Halland

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.