Meny

Frukostklubben med Guldkant

Den 27 oktober är det återigen Frukostklubben med Guldkant i samarbete mellan Marknadsföreningen i Halland och Halmstads Näringslivs AB.

Näringslivsnyheter

Annika Lindhe, VD för Halmstads Näringslivs AB berättar om läget för Halmstads näringsliv. Med sig har hon dessutom Catharina Rydberg Lilja, Halmstads biträdande kommunchef tillika utvecklingschef samt Carina Jakobsson från The Tall Ships Races organisation.

Alla säljer. Alltid.

Frågan är bara vilka resultat du får och vilka resultat du vill ha. Morgonens huvudföreläsare är Johan Dahl. Föreläsare, författare och förändrare som hjälper människor och företag att må bra och gå bra.

Sluta sälj - och dubbla Din försäljning! Traditionella säljmetoder håller inte längre – så här får du fler och nöjdare kunder utan att det känns ”säljigt”. Alla företag har i grunden två huvuduppgifter som avgör deras framgång; att leverera det som säljs och att sälja det som ska levereras. Många företag är duktiga på sitt ”hantverk”, d.v.s. att producera och leverera sina produkter och tjänster. Skälet till att företagen inte går bättre än vad de gör – och här finns ofta enorm potential – är att de inte är lika bra på försäljning. Glädjande är att det inte handlar om talang eller medfödda egenskaper utan om kunskaper, attityder, vanor och beteenden.

Johan har startat och drivit ett tiotal bolag, rekryterat rätt och rekryterat fel, nått framgångar och stött på motgångar. Idag är han en efterfrågad föreläsare, utbildare och coach inom försäljning, professionell och personlig utveckling och han bidrar till resultat som både känns i kroppen och som syns på sista raden.

Evenemangsinformation

Datum: 27 okt
Plats: Halmstad Arena
Arrangör: Marknadsföreningen i Halland och Halmstads Näringslivs AB

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.