Meny

Rätt Fokus i styrelsearbetet

”Rätt Fokus i styrelsearbetet” är en certifieringsutbildning som bygger på de senaste rönen om hur styrelser bör fungera för att aktivt bidra till framgång och lönsamhet.

Vi vill att du ska öka dina kunskaper inom bolagsstyrning och styrelsearbete. Att göra dem både bredare och djupare. Vi vill rusta dig för att bli en mera kompetent ledamot eller ordförande med ambitionen att du skall vilja bidra mera aktivt till ett professionellare arbete i de styrelser du verkar i eller kommer att verka i. Du som är ägare, vill förutom detta, även kunna få en fungerande helhet i din bolagsstyrning och snabbare nå dina framtida mål.

Utbildningen omfattar 16 timmars undervisning, fördelade på fyra olika ämnesområden med rubrikerna:

• Rätt styrning
• Rätt bemanning
• Rätt inriktning
• Rätt arbetssätt 

Certifiering

Du kommer att kunna avsluta utbildningen med ett teoretiskt prov för att erhålla StyrelseAkademiens certifikat i styrelsearbete för den specifika inriktningen.

Utbildningen är uppdelad på 2 tillfällen, Onsdag den 27 april 2016 kl 9:00 - 17:00 Tisdag den 3 maj 2016 kl 9:00 - 17:00. Anmälan är bindande. Godkänd tentamen ger Certifiering

Gör din anmälan redan nu. Sista OSA datum den 15 april.

Evenemangsinformation

Datum: 160427 och 160503
Tid: 09.00 - 17.00
Plats: Grand Hotell Halmstad
Kostnad: 1 800 kr för medlemmar i StyrelseAkademien och Företagarna. Övriga 13 600 kr. Pris exkl moms. I priset ingår lunch och fika.
Arrangör: Styrelse Akademien Halland

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.