Meny

Lunchmöte om Hållbart företagande och CSR

Sitter du med trumf på hand eller riskerar du att spela bort företaget? Hur hanterar man risker och möjligheter inom hållbart företagande samt är det straffbart med otur?

Vi bjuder på en lättare lunch och ett spännande lunchföredrag där vi kommer att berätta om den senaste utvecklingen inom Hållbart företagande och CSR (Corporate Social Responsibility) samt diskutera praktiska implikationer och möjligheter.

Hållbart företagande och CSR har börjat segla upp som ett affärskritiskt område inom många branscher med såväl stora risker samt stora möjligheter. Företag och organisationer beskriver att de inte riktigt har kunskap om de vanligaste problemställningarna och riskerna inom hållbart företagande, vad det praktiskt kan innebära, vad som krävs av dem för att bli ett hållbart företag, vilka konsekvenser de riskerar samt stora möjligheter med strävan att bli ett hållbart företag. En vanlig fråga gäller hur de kan sikta på att bli ett hållbart företag, bli mer lönsamma samt möta förväntningar, följa gällande lagar och regler utan att processerna blir långsammare eller ineffektivare.

För att hjälpa till att svara på detta och mer så har vi bjudit in Henrik Frössling, Senior Advisor på RiskMaturity, för att berätta om problemställningar och möjligheter inom hållbart företagande och CSR. Mikaela Olsson från Medborgarskolan kommer att lyfta fram exempel på utbildningsinsatser som Medborgarskolan Business kan erbjuda för att hantera risker och skapa möjligheter inom ämnet.

Evenemangsinformation

Datum: 160414
Tid: 12.00 - 13.00
Plats: Medborgarskolan i Halmstad
Arrangör: Medborgarskolan Halmstad

Föranmälan senast måndag 11/4 till Mikaela Olsson 0735-33 83 44 | mikaela.olsson@medborgarskolan.se

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.