Meny

Frukostklubben

Tomas Lydahl och Dennis Westerberg tar dig med på en resa som förklarar varför vi alla ibland kan ta riktigt korkade beslut och hur vi kan undvika detta framöver för att istället vara den bästa versionen av oss själva. I alla lägen.

Varför tar kloka personer ibland så korkade beslut

Ny energifylld föreläsning med två uppskattade föreläsare som båda tidigare besökt Frukostklubben. Tomas Lydahl och Dennis Westerberg tar dig med på en resa som förklarar varför vi alla ibland kan ta riktigt korkade beslut och hur vi kan undvika detta framöver för att istället vara den bästa versionen av oss själva, i alla lägen. Såväl Tomas som Dennis, har studerat personlig utveckling i många år och räknas som framstående experter när det gäller hur vi människor fungerar mentalt. De föreläser och coachar regelbundet och deras kunder återfinns inom kommun och näringsliv, men också inom idrottsrörelsen.

Tomas Lydahl har arbetat som vd för Sveriges andra, och Europas tredje, bästa arbetsplats, enligt världsorganisationen ”Great Place To Work”. Utmärkelserna har kommit som ett direkt resultat av Tomas kompetenser inom de områden som denna föreläsning erbjuder.

Dennis Westerberg driver, parallellt med sitt konsultföretag, en event- & kommunikationsbyrå (Creandia AB) där han under flera olika produktioner, varit ledare för hundratals anställda. Hans framgång som ledare, är baserad på kunskaper/kompetenser som den här presentationen ger.
Både Tomas och Dennis är dessutom författare och har tidigare sammanfattat sina kompetenser i varsin bok (Lydahl: ”Tänk om du stressar i onödan”; Westerberg: ”Bara en tanke”). Just nu skriver de en bok tillsammans, som de tror och hoppas kommer att revolutionera synen på ledarskap och företagande framöver.


Evenemangsinformation

Datum: 160615
Tid: 06.45 - 09.00
Plats: Örjansvall
Kostnad: Kostnadsfritt för medlemmar
Arrangör: Marknadsföreningen i Halland

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.