Meny

Sociala medier för företag, en översikt, hur och varför?

Seminariet ger en mycket bra översikt på vilka kanaler som finns idag och hur man på bästa sätt kan använda dom till sin fördel. Enkelt och överskådligt. Vi avslutar med konkreta förslag på hur man skall agera för att lyckas 2016 och framöver.

Praktiska exempel på hur du når dina gamla och nya kunder, billigare, bättre och enormt mycket mer effektivt än innan. Du kommer få med dig en mental påse fylld med tips, tricks och idéer på varför och hur ni skall gå vidare, på bästa sätt. Den röda tråden genom seminariet är affärsfokus – så tjänar ni mer pengar och bygger ert varumärke genom att använda sociala medier.

Nya insikter

  • Rätt budskap till rätt målgrupp genom rätt kanal
  • Förstå vikten av bild och text, riktad till din målgrupp.
  • Hur man hittar nya kunder.
  • Hur man når befintliga kunder med nya erbjudanden.
  • Öka ordervärdet per kund.
  • Använd sociala medier för att bygga ditt varumärke
  • Jobba strategiskt mot korta och långsiktiga mål
    Innehåll

Två timmar fullspäckat med tips, tricks och förslag – en överblick med mersmak. Konkreta och lättförståeliga förslag grundade på hur sociala medier fungerar idag. Se hur andra företag gjort när dom lyckats och vad som skiljer dem från de som kraschat. Praktiska förslag på hur du tar nästa steg för att nå dina mål.

Deltagarprofil

För att passa den här kursen är du nyfiken på vad sociala medier skulle kunna tillföra till er verksamhet, om man gör rätt. Du vill veta hur man bär sig åt för att faktiskt tjäna pengar och bygga sitt varumärke på nätet. Du misstänker att vissa av dina konkurrenter och de flesta av dina kunder redan finns på sociala medier och vill inte missa tåget.

Evenemangsinformation

Datum: 160317
Tid: 13.30 - 15.30
Plats: First Hotel Mårtensson, Halmstad
Kostnad: 290 kr/person

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.