Meny

Nya affärsmodeller

Vill du vara med och utveckla framtidens affärer?

Vi söker personer med olika kompetenser för att tillsammans skapa ett dygn fyllt av innovation, kreativitet och möten på Campus Varberg. Arena Grön Tillväxt bjuder in till en intensiv och utvecklande Innovation Camp där vi formar nya lösningar på samtida utmaningar!

Med temat Nya Hållbara Affärsmodeller som röd tråd, ger vi fyra olika företag i regionen möjlighet att utveckla sin potential. Vi vet att komplexa utmaningar kan lösas på nya sätt genom möten mellan olika kompetenser och perspektiv. Därför samlar vi olika experter som tillsammans kan forma nya lösningar.

Är du den som eftersöks?

De söker dig som vill skapa nya lösningar, affärer, värdekedjor och samarbeten. Vi kommer att arbeta i en kreativ miljö och med hjälp av kollaborativa processer och olika kompetenser lyfta de fyra företagscasen till en ny nivå. Erfarenhetsdelning och kunskapsutbyte kommer att vara centralt och som deltagare är du med och skapar innehållet

Vi vill utifrån de fyra olika casen skapa en bra mix av kompetenser. Anmäl därför ditt intresse till Magnus Falk så kommer vi att lämna besked senast den 3 mars om du har fått en plats.

Evenemangsinformation

Datum: 160317-160318
Tid: 17/3, kl 12.00 - 18/3, kl 13.00
Plats: Varberg

Tipsa oss!

Har du tips om ett evenemang som du tycker att vi borde ha med i vår kalender? 

Skicka pressinformation eller ett e-post till webbredaktören.