Meny

Företagscenter

Här har vi samlat Halmstads kommuns företagscenter och kontorshotell.

Slottsmöllans Företagscentrum

Slottsmöllan är ett företagscentrum med mer än 100 företag representerade. Lokalerna är skräddarsydda efter kundernas behov. Den kreativa miljön med goda kommunikationsmöjligheter har skapat en unik mötesplats för affärsutveckling, tillverkande företag, utvecklings- och handelsföretag, hälsovård och nöjessatsningar. Inom området finns dessutom restaurang, träningslokaler och skola.

Slottsmöllans webbplats

Trade Center

Castellum förvaltar fastigheter inom Högskoleområdet. I området finns undervisningslokaler, kontorslokaler och butiker. Fastigheterna ligger utmed stadens södra infart och domineras arkitektoniskt av den 22 våningar höga kontorsbyggnaden Trade Center. Utmärkande för Trade Center är den flexibilitet och möjlighet till individuella planlösningar som varje våningsplan erbjuder. Andra värdefulla fördelar är receptionsservice, restaurang mm. 

Tradecenters webbplats

WeSpace

På Linjegatan 3 i Halmstad finns kontorshotellet WeSpace. En plats för dig som värdesätter en social gemenskap samt vill sitta tillsammans med likasinnade.

WeSpace webbplats

Karolina

Kontaktperson

Håkan Strömqvist
Direkt: 035 - 13 74 09
Mobil: 072 - 98 36 885
E-post: hakan.stromqvist@halmstad.se

Håkan lotsar dig när det gäller lokaler för företagare i Halmstad. Bakom Håkan finns Halmstads Näringsliv och hela vårt nätverk.

Se alla kontaktpersoner