Meny
Halmstad har guldläge

Vi hjälper dig att etablera er i Halmstad

Etablera företag i Halmstads kommun

Välkommen till Halmstad - vi vågar lova både guld och gröna skogar. Guldet är vårt läge, mitt på Västkusten, i en av Sveriges mest expansiva regioner. Det logistiska läget är perfekt, du tar dig dit du vill till lands, till havs och i luften.

De gröna skogarna har vi, men också våra fantastiska stränder. I Halmstad kan du kombinera företagandet med sköna naturupplevelser och en rik fritid. Det kanske är därför som vi i Halland mår bäst och lever längst av alla svenskar.

Hjälp vid företagsetableringar

Vid företagsetableringar ska mycket samverka. Närhet till marknaden, leverantörer, infrastruktur, rätt läge och tillgång till rätt personal kan vara avgörande för att lyckas. Vi har det rätta kontaktnätet och den kompetens som krävs för att hitta konstruktiva lösningar.

Se oss på Halmstads Näringsliv som din växel in till kommunen och näringslivet. Du tar en kontakt med oss. Vi ser till att du kommer vidare och får kontakt med den eller de du behöver.

Välkommen med dina frågor. Vi ställer självklart upp för dig!

Karolina

Kontaktpersoner

Håkan Strömqvist
Direkt: 035 - 13 74 09
Mobil: 072 - 98 36 885
E-post: hakan.stromqvist@halmstad.se

Håkan hjälper dig som företagare att hitta rätt hjälp och stöd. Håkan arbetar tillsammans med Calle. Bakom Håkan & Calle finns Halmstads Näringsliv och hela vårt nätverk.

Se alla kontaktuppgifter till oss

Fler kontaktpersoner

Calle Lindblom
Direkt: 035 - 13 70 60
Mobil: 072 - 58 82 893
E-post: calle.lindblom@halmstad.se