Entreprenörskolan - för dig som vill starta eget

Förverkliga din dröm!

Entreprenörskolan är till för dig som vill starta eget eller idag driver ett mindre företag i Halmstads eller Hylte kommun.

 

Du får hjälp med att gå igenom stegen på väg mot det egna företaget. Allt från affärsidé till ekonomi avhandlas. Seminarierna är kostnadsfria. Du kan välja att delta på alla eller några enstaka.

Entreprenörskolan 2015

En gång i veckan under hösten kan du lyssna på intressanta föreläsningar om företag-samhet. Programmet för 2015 års Entreprenörskola hittar du till vänster.

Vilka kan delta?

Alla med företagsidéer eller med små företag i utvecklingsskeden är välkomna att delta i Entreprenörskolan. Målsättningen är att du, efter att ha gått Entreprenörskolans olika steg, ska ha färdigställt en affärsplan/handlingsplan för din affärsidé.

Därför arrangerar vi Entreprenörskolan

Vi vill stimulera till ett ökat nyföretagande och bättre ta tillvara på den entreprenörsanda som finns. Utbildningarna sker i seminarieform och är kostnadsfria.

 

På entreprenörskolan visar vi på olika områden som du behöver känna till för att starta och driva ett företag, det ger dig grundläggande insikter och kunskaper.

Kontaktpersoner
Halmstads Näringslivs AB

Lina Krüger Christiansen

Tel 070-23 57 682

E-post

 

Nyföretagarcentrum  Halland
Kristin Oretorp
070-826 96 92
E-post
Entreprenörskolan genomförs av Halmstads Näringslivs AB i samarbete med Halmstad kompetens och Hylte kommun.
Arrangör: Halmstads Näringslivs AB och Nyföretagarcentrum Halland

©  Halmstads Näringslivs AB          www.halmstadsnaringsliv.se

 

 

© Halmstads Näringslivs AB  |   Besöksadress: Köpmansgatan 20, 302 42 Halmstad   |   Tel: +46 (0)35 - 13 70 00  |   Fax: +46 (0)35 12 29 60   |   E-post: halmstadsnaringsliv@halmstad.se   l   Org.nr: 556509 -7663  l