Entreprenörskolan - för dig som vill starta eget

Förverkliga din dröm!

Entreprenörskolan är till för dig som vill starta eget eller idag driver ett mindre företag i Halmstads eller Hylte kommun.

 

Här får du hjälp med att gå igenom alla nödvändiga steg på vägen mot det egna företaget. Seminarierna är kostnadsfria och du väljer själv om du vill delta på alla eller några enstaka. Allt från affärsidé till ekonomi avhandlas.

Entreprenörskolan 2015

En gång i veckan under hösten samlas ett hundratal personer för att lyssna på intressanta och lärorika föreläsningar om företagsamhet. Är du intresserad av innehållet?
Se programmet för 2014 års Entreprenörskolan här. 2015 års Entreprenörskola är under planering.

Titta här! Vill du veta mer om vad Entreprenörskolan är, vad deltagarna tycker och få lite kloka tankar från några av föreläsarna? Ta en titt på vår presentationsfilm från ett tidigare år

Vilka kan delta?

Alla med företagsidéer eller med små företag i utvecklingsskeden är välkomna att delta i Entreprenörskolan. Målsättningen är att du, efter att ha gått Entreprenörskolans olika steg, ska ha färdigställt en affärsplan/handlingsplan för din affärsidé.

Därför arrangerar vi Entreprenörskolan

Vi vill stimulera till ett ökat nyföretagande och bättre ta tillvara på den entreprenörsanda som finns. Utbildningarna sker i seminarieform och är kostnadsfria.

 

På entreprenörskolan visar vi på olika områden som du behöver känna till för att starta och driva ett företag, det ger dig grundläggande insikter och kunskaper.

Tips! För dig som vill läsa om att starta företag. Starta företag broschyr - öppna som pdf.

Kontaktpersoner
Halmstads Näringslivs AB

Lina Krüger Christiansen

Tel 070-23 57 682

E-post

 

Nyföretagarcentrum  Halland
Kristin Oretorp
070-826 96 92
E-post
Entreprenörskolan genomförs av Halmstads Näringslivs AB i samarbete med Halmstad kompetens och Hylte kommun.
Arrangör: Halmstads Näringslivs AB och Nyföretagarcentrum Halland

©  Halmstads Näringslivs AB          www.halmstadsnaringsliv.se

 

 

© Halmstads Näringslivs AB  |   Besöksadress: Köpmansgatan 20, 302 42 Halmstad   |   Tel: +46 (0)35 - 13 70 00  |   Fax: +46 (0)35 12 29 60   |   E-post: halmstadsnaringsliv@halmstad.se   l   Org.nr: 556509 -7663  l