Meny

Entreprenörskolan

Förverkliga din dröm! Entreprenörskolan är till för dig som vill starta eget eller idag driver ett mindre företag i Halmstads eller Hylte kommun.

På Entreprenörskolan får du får hjälp med att gå igenom stegen på väg mot det egna företaget. Allt från affärsidé till ekonomi avhandlas. Seminarierna är kostnadsfria. Du kan välja att delta på alla eller några enstaka.

Entreprenörskolan 2016

En gång om året, under hösten, kan du lyssna på ett antal intressanta föreläsningar om företagsamhet. Programmet för 2016 års Entreprenörskola är under uppbyggnad.

Vilka kan delta?

Alla med företagsidéer eller med små företag i utvecklingsskeden är välkomna att delta i Entreprenörskolan. Målsättningen är att du, efter att ha gått Entreprenörskolans olika steg, ska ha färdigställt en affärsplan/handlingsplan för din idé.

Därför arrangerar vi Entreprenörskolan

Vi vill stimulera till ett ökat nyföretagande och bättre ta tillvara på den entreprenörsanda som finns. Utbildningarna sker i seminarieform och är kostnadsfria.

På entreprenörskolan visar vi på olika områden som du behöver känna till för att starta och driva ett företag, det ger dig grundläggande insikter och kunskaper.

Karolina

Kontaktperson

Leili Lindwe
Direkt: 035 - 13 74 28
Mobil: 070 - 55 37 428
E-post: leili.lindwe@halmstad.se

Leili hjälper dig med frågor kring Entreprenörskolan. Bakom Leili finns Halmstads Näringslivs AB och hela vårt nätverk.

Se alla kontaktpersoner

Låter det spännande?